Amusnet Interactive

Free Spins wiht Multiplier Feature and Extra Wild + Gamble
Free Spins with Special Symbol + Gamble
Free Spins with Stacked Wild + Gamble
Free Spins with Special Expanding Symbol + Gamble
Free Spins with Multiplier Feature + Bonus Feature + Gamble
Free Spins wiht Multiplier Feature and Extra Wild + Gamble
Free Spins with Special Expanding Symbol + Gamble

Amusnet Interactive е един от водещите световни доставчици на продукти и услуги за онлайн казина. Играчите се наслаждават на вълнението, наградите и иновативните функции, които правят тяхнотонапълно интегрирано портфолио от онлайн казино игри толкова популярно.

С над 240 завладяващи слота , завладяващи игри на маса и завладяващо студио за дилъри на живо, мощният софтуер на Amusnet Interactive стимулира регистрации и приходи за над 500 оператора по целия свят.

В момента Amusnet Interactive е лицензиран в над 30 юрисдикции , като през цялото време се добавят още, което дава доверие и сигурност на всички ключови пазари за игри.

Компанията стартира като EGT Interactive, преди да се ребрандира през 2022 г., за да стимулира нов растеж и да прегърне нови възможности. EGT Interactive се появи от EGT, добре познат производител на продукти за физически игри, който беше основан в София, България през 2002 г.

Компанията се гордее с дългото си наследство в игрите и iGaming-а, като Amusnet Interactive е най-новата стъпка в нпътуването към предоставяне на възможно най-добрите игрални услуги на операторите на онлайн казина.

Винаги правят непрекъснати иновации, разработват и разширяват техния каталог от игри от следващо поколение.